Wysłany: 05-11-2009, 22:36
Nazwa: Arlet House
Ulica: Grójecka
Numer budynku: 214
Położenie tuż przy malowniczym Parku Szczęśliwickim sprawia, że Arlet House gwarantuje relaks na świeżym powietrzu.
<br>
Arlet House cechuje oryginalna, niespotykana architektura. Współczesna, strzelista bryła budynku doskonale wkomponuje się w najbliższe otoczenie. Standardy wykończenia budynku zostały określone na wysokim poziomie. W tym celu zostanie użyta kamienna elewacja uzupełniona ciepłem dużych, drewnianych okien. Dodatkową atrakcję stanowić będzie dziedziniec z ogródkiem i placem zabaw, stworzonymi do wyłącznej dyspozycji mieszkańców. <br>
W ofercie Arlet House znajdują się mieszkania o powierzchni do 126 metrów kwadratowych. Były one projektowane z myślą zarówno o tych, którzy cenią małe, przytulne mieszkanka, jak i przestronne powierzchnie.
<br><br>
Źródło: strona dewelopera
Zgłoś nadużycie
Wysłany: 14-05-2010, 12:40
Fajne mieszkania ale na chwilę obecną zostało tam już ich kilka. Chyba, że podane informacje na stronie są złe ale wątpię. W zeszłym roku w okresie letnim oglądałem u nich mieszkania i bardzo sympatyczne i przytulne o widokach się nie wypowiadam powiem tylko, ze mnie najbardziej podobał się widok na ul.Grójecką. W zeszłym roku mieli sprzedane około 70% mieszkań. Teraz zostało ich nie wiele. Nie wiem jak ceny ale w zeszłe lato byli skłonni sprzedawać za 8000pln/mkw.
Zgłoś nadużycie