Jesteś tutaj: Strona główna > Inwestycje > Woronicza Qbik > Forum > Dla zainteresowanych kupnem > Co Państwo myślą o tej inwestycji?

Forum

Co Państwo myślą o tej inwestycji?

« Poprzedni temat :: Następny temat »

Autor

Wiadomość

qbik-lokator
Od: 26-01-2010 Skąd: Wyślij wiadomość: Prywatna wiadomość
Wysłany: 26-01-2010, 13:20 Cytuj
Witam,

zauważyłem, że wszyscy obserwują, fajnie że jest nas już jakaś grupa. Nikt natomiast nie zabiera głosu, więc może czas zacząć dyskutować:

kto z Państwa był u dewelopera, na jakim etapie są Państwa rozmowy, jakie otrzymaliście do tej pory oferty?

Czy są Państwo wstępnie zaintersowani, poważnie zainteresowani czy możecie macie decyzję, i czekacie abyśmy mogli się zebrać wspólnie i usiąść do rozmów z deweloperem?

Jakie macie informacje dotyczące tej inwestycji? (może ktoś z Państwa ma jakieściekawe, nieznane publicznie)?

Pozdrawiam
Zgłoś nadużycie
R E K L A M Y

Miejsce na Twoją reklamę, napisz: biuro@grupadom.pl

a.moscicka
Od: 04-11-2010 Skąd: Wyślij wiadomość: Prywatna wiadomość
Wysłany: 04-11-2010, 20:31 Cytuj
Witam,

ja również jestem zainteresowana kupnem mieszkania w najbliższym czasie. Może ci z Was, którzy są zainteresowani mogliby napisać coś więcej ? Dopiero zapisałam się do grupy i nie wiem, jak mam tu działać.
Zgłoś nadużycie
Administrator
Od: 18-10-2009 Skąd: Warszawa Wyślij wiadomość: Prywatna wiadomość
Wysłany: 05-11-2010, 12:40 Cytuj
Czy ktoś z Was jest zainteresowany kupieniem mieszkania teraz w tej inwestycji? Jak zbierze się lista chętnych, to podejmiemy negocjacje z deweloperem.

Czekamy na wpisy chętnych do zakupu w tym wątku.

Admin
Zgłoś nadużycie
Grishka
Od: 18-10-2010 Skąd: Wyślij wiadomość: Prywatna wiadomość
Wysłany: 07-12-2010, 17:34 Cytuj
Zgłaszam się
Zgłoś nadużycie
Ziober
Od: 15-02-2011 Skąd: Wyślij wiadomość: Prywatna wiadomość
Wysłany: 17-02-2011, 14:49 Cytuj
i były jakieś negocjacje?? na jakim etapie stanęło, jest sens odwiedzać tę stronę?
Zgłoś nadużycie
GrupaDom na Twitterze
GrupaDom na Facebook'u
Hurter.pl