Jesteś tutaj: Strona główna > Inwestycje > Woronicza Qbik > Forum > Dla zainteresowanych kupnem > Grupa 'Wisteria' :)

Forum

Autor

Wiadomość

Kozi
Od: 28-01-2010 Skąd: Wyślij wiadomość: Prywatna wiadomość
Wysłany: 28-01-2010, 08:53 Cytuj
Drodzy Sąsiedzi (in spe) :))

Jestem przedstawicielem grupy 6 osób, która rozpoczęła negocjacje z developerem na temat kupna loftów w tej inwestycji. Początki są zachęcające, miejmy nadzieje ze końcówka będzie równie udana. Aktualnie jesteśmy po pierwszych rozmowach z developerem na etapie przygotowywania dla nas oferty. Potem jesteśmy umówieni na wspólne spotkanie, na którym każdy będzie wybierał określone mieszkanie (na razie określamy developerowi kto jakim mieszkaniem jest 'mniej - wiecej' zainteresowany - w sensie budynku, piętra i metrażu) oraz całość propozycji będzie negocjowana.

Osoby, które chciałyby do nas ewentualnie dołączyć - proszę o info.

Pozdrawiam
K.
Zgłoś nadużycie
R E K L A M Y

Miejsce na Twoją reklamę, napisz: biuro@grupadom.pl

kaperjan
Od: 07-09-2010 Skąd: Wyślij wiadomość: Prywatna wiadomość
Wysłany: 07-09-2010, 13:48 Cytuj
Witam, też jestem zainteresowany kupnem mieszkania.
Zgłoś nadużycie
Grishka
Od: 18-10-2010 Skąd: Wyślij wiadomość: Prywatna wiadomość
Wysłany: 18-10-2010, 22:13 Cytuj
Witam!
Czy sprawa jakoś się ruszyła i deweloper jest skłonny do grupowych negocjacji? Też ewentualnie jestem zainteresowany kupnem mieszkania w tej inwestycji.
Zgłoś nadużycie
Administrator
Od: 18-10-2009 Skąd: Warszawa Wyślij wiadomość: Prywatna wiadomość
Wysłany: 05-11-2010, 12:39 Cytuj
Witam!
Czy sprawa jakoś się ruszyła i deweloper jest skłonny do grupowych negocjacji? Też ewentualnie jestem zainteresowany kupnem mieszkania w tej inwestycji.

Witam
Póki co deweloper nie jest zainteresowany zakupem grupowym ani obniżką ceny dla tej inwestycji, jak coś będzie wiadomo, damy znać.
Zgłoś nadużycie
GrupaDom na Twitterze
GrupaDom na Facebook'u
Hurter.pl